Spring over til indhold

IZA er ikke bare en restaurant…

IZA er et sted, hvor fortiden og nutiden mødes. Det er her mystikken fra det gamle Japan og nutidens moderne verden smelter sammen.

Hvad er darumaen?

Daruma er en lykkebringende talisman fra Japan. Den gives med velvilje, kærlighed og de bedste intentioner. Når du modtager en Daruma, er den blind. Du giver den et venstre øje og dermed bliver den et symbol for dit ønske om, hvad du gerne vil opnå eller sigter efter. Når dette ønske går i opfyldelse, udfylder du det højre øje. Darumaen er vores talisman og her vogter den.

Et lokalt Izakaya…

Et izakaya danner rammerne for dig og dem du holder af. Det er en Japansk restaurant eller bar, der typisk serverer flere små retter, der ledsages af øl, sake eller drinks. Her er stemningen afslappet, intim og social. Stedet du tager hen efter arbejde med en kollega eller ven.

Historien om Izakaya går mere end 250 år tilbage. Oprindeligt var det forbundet med sakebutikker kaldet ‘’Sakaya’’ som har eksisteret siden det 14. Århundrede.

Denne historie og rige tradition har vi spundet videre på, nyfortolket og gjort vores eget og det kan du opleve hos os.

Giv et gavekort

De bedste gaver er oplevelser. Inviter din bedre halvdel, kollega eller ven med på IZA. Vi sørger for god stemning. Du medbringer selskabet.

250,-
Køb gavekort